+31 (0)517 531967 - info@rcmounewetter.nl

Voorzieningen

Gratis toegang tot beste zwembad in Friesland!
Ontdek onze faciliteiten! Camping Mounewetter beschikt over een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Er is zoveel te doen, je hoeft je écht niet te vervelen! Zo kan je zwemmen, tennissen, varen, kano's huren, gebruik maken van WIFI en nog veel meer! Kijk snel hieronder voor de details!

Activiteiten voor jong en oud

Zwembad

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het verwarmd openluchtzwembad naast de camping. Het zwembad heeft: een peuter/kleuterbad, een waterspeeltuin, een bad met een diep en een ondiep gedeelte en een ligweide met speeltoestellen en airtrampoline. Het is vanaf de camping veilig te bereiken voor kinderen. De ingang is gelijk naast de centrale parkeerplaats. Geopend: eind april t/m begin september. 

 

Animatie

In het hoogseizoen (+ Hemelvaart en Pinksteren) is er een uitgebreid recreatieprogramma voor groot en klein. Dit wordt verzorgd door een enthousiast en professioneel recreatieteam.
Voor meer informatie kijk bij programma.

Tennisbaan

Wilt u een balletje slaan? Tegen betaling van € 5,00 per persoon per uur kunt u gebruik maken van de ProVision tennisbaan naast de camping!

Multi sportveld

Ons multifunctionele sportveld is 33 bij 15 meter. Op dit veld vindt u twee grote doelen (voetbal), vier kleine doelen (hockey) en twee baskets. Ook is het sportveld geschikt voor volleybal en tennis!

Speeltuin

Voor de jongere kinderen is er een speeltuin met diverse speeltoestellen. In de speeltuin vind je een aantal supercoole speeltoestellen!

Voetbalveld

Op dit supergrote voetbalveld kan naar hartelust worden gevoetbald en gespeeld! Ook vinden er regelmatig recreatieactiviteiten plaats op dit veld.

Ontmoetingsplek

Een ontmoetingsplek voor jong en oud: om even bij te praten, recreatieactiviteiten (theater) te doen en nog veel meer momenten van ontmoeten te realiseren!

Boot- en kanoverhuur

Op de camping kunt u een motorboot huren voor maximaal 6 personen. Ook verhuren wij een aantal één- en tweepersoons kano’s. Deze kunt u per dag of dagdeel huren.

Direct naast de camping vindt u een aanlegsteiger. Zo kunt u bijvoorbeeld een deel van de Elfstedenroute per kano of boot afleggen!

 

 

 

Faciliteiten

Kantine

Hier kunt u terecht voor o.a. een kopje koffie, ijs of snacks. De kantine wordt tevens gebruikt als recreatieruimte.

Snackbar

Hier kunt u terecht voor het afhalen van diverse soorten snacks en ijs. U kunt deze ook nuttigen op ons terras.

Kindvriendelijke faciliteiten

In het hoogseizoen (+ met Hemelvaart en Pinksteren) is er een uitgebreid recreatieprogramma. Op de camping is een speeltuin, een groot voetbalveld en een Multi sportveld (tennis, basketbal, hockey, voetbal). Jonge gezinnen kunnen gebruik maken van de babyroom en de familiedouche. Zwembad Mounewetter heeft een apart peuterbad met zeer kindvriendelijke voorzieningen.

Toiletgebouw

Ons modern sanitair gebouw heeft meerdere douches en één ruime familiedouche. Voor het douchen gebruikt u 50 eurocent munten. De familiedouche werkt op 1 euro munten.

Toiletruimte minder validen

Voor minder valide gasten hebben wij een ruime toilet- en douchegelegenheid.

Wasmachine/droger

In het toiletgebouw staat een wasmachine, droger en een centrifuge, waarvan u tegen betaling gebruik kunt maken.

Televisie

Op al onze kampeervelden kunt u gebruik maken van digitale Kabel TV.

Let er hierbij wel op, of uw tv geschikt is voor digitale ontvangst!

Wifi

Op onze camping kunt u tegen betaling, gebruik maken van het WiFi netwerk. Tickets hiervoor zijn te koop bij de receptie.

Parkeerplaats

De camping heeft voor seizoen- en jaarplaatsgasten een eigen parkeerplaats op de camping of u kunt parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van de camping. Op de toeristische kampeerplaatsen mag uw auto bij uw kampeermiddel worden geparkeerd. Wanneer u gebruik maakt van onze verhuuraccomodaties, kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van de camping. Hier vindt u tevens een oplaadpunt voor uw elektrische auto.