+31 (0)517 531967 - info@rcmounewetter.nl
Geniet van het mooie Fryslân!

De leukste camping met zwembad in Friesland!

Camping Mounewetter

In een prachtig Fries landschap dichtbij de Afsluitdijk en een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Camping Mounewetter”: De leukste camping in Friesland met zwembad! Camping Mounewetter ligt zeer centraal in Friesland, in het dorp Witmarsum en is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie! Kom nu kamperen op een camping aan de Elfstedenroute, waarbij u vrij toegang hebt tot het mooiste zwembad van Friesland: Zwembad Mounewetter (naast de camping). Een professioneel recreatieteam in het hoogseizoen maakt uw vakantie voor u en uw kinderen compleet. Fan herte wolkom!

Waarom mensen voor Camping Mounewetter kiezen

100% beveelt Camping Mounewetter aan

"Mooie grote plaatsen voorzien van tappunt en afvoer. Camping ziet er goed onderhouden en verzorgd uit. Sanitair en douches zijn schoon. Allerhartelijkst ontvangen bij de receptie. Aanrader voor gezinnen met kinderen. Speeltoestellen op diverse plaatsen en een buiten zwembad"

Algehele uitstraling 9.2Klantvriendelijkheid/service 9.8Sfeer op de camping 8.4Sanitaire voorzieningen 8.8Kindvriendelijkheid 9.5Zwembad 9
Bekijk alle cijfers

Bekijk alle foto's