Lodges

Luxe lodges bij Camping Mounewetter

Bent u op zoek naar nét dat beetje extra luxe, maar wilt u toch het kampeergevoel houden?
Dan zijn onze Lodges zeker iets voor u!

Buitenleven bij uitstek en relaxen op de veranda of bij de houtpelletkachel
U komt bij uw Lodge en één blik op de ruime veranda, brengt u direct in de vakantiestemming. De lounge set nodigt uit om lekker te ontspannen! Ook binnen is het prima toeven in de smaakvol ingerichte living, voorzien van steigerhouten meubelen met volledig ingerichte keuken, waar u met gemak diverse gerechten klaarmaakt. Na een heerlijke vakantiedag kunt u lekker uitrusten in één van de echte boxspring bedden!
Komt u buiten de zomerperiode en is het al wat frisser buiten? Dan zorgt uw houtpelletkachel voor een aangename warmte in uw Lodge.

lodge            eethoek          keukengedeelte

Ligging
De Lodges staan op een zonnig veldje met een zandbak voor de deur en op korte afstand van het toiletgebouw.

Inrichting
De Lodge is geschikt voor 5 of 6 personen. In de ruime living bevindt zich een eettafel met stoelen, een volledig ingerichte keuken en een houtpelletkachel. De accommodatie heeft twee slaapvertrekken: één met 2- éénpersoons boxspringbedden en een 3/4-persoons kamer met een enkel en/of stapelbed(den). Kussens en dekbedden zijn aanwezig, bedlinnen is te huur (verplicht). Iedere Lodge heeft een eigen toilet, om te douchen gaat u naar het nabijgelegen toiletgebouw. Op de ruime veranda staat een lounge set. De Lodges zijn rook- en huisdiervrij.
Een kinderstoel/bedje is op aanvraag aanwezig.
Boek nu uw verblijf in een Lodge!

lounge set op veranda          bedstee          lounge set binnen