Het coronavirus is alweer een hele poos onder ons.
Langzaam wordt er gelukkig weer gekeken naar de vakantiemogelijkheden in 2021.

Omdat het virus veel onzekerheden met zich mee brengt, zowel voor u als voor ons, willen wij u graag voorzien van enige informatie, waarvan wij hopen dat dit u misschien wat rust en duidelijkheid zal geven. 

Op dit moment is de camping gesloten. Vanaf 1 april 2021 hopen we onze gasten weer in gezondheid te kunnen ontvangen.

In 2020 hebben de campings de deuren niet hoeven sluiten en wij hebben zelf niet de verwachting dat dit in 2021 zal gebeuren, maar we kunnen het ook niet met zekerheid zeggen. Mocht de overheid besluiten dat de camping geen gasten mag ontvangen, dan zullen we samen met de gast op zoek gaan naar de mogelijkheden voor omboeken of annuleren. Ook indien wij onze gasten de basisvoorzieningen die behoren bij het kamperen met tent of caravan (bijv. door sluiting van het sanitair gebouw) niet aan kunnen bieden, zullen wij in overleg met de gast mogelijkheden zoeken voor annuleren of omboeken. Dit doen wij in samenwerking met onze brancheorganisatie Hiswa-Recron.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten dit ook te doen. Meer informatie vindt u tevens op www.rijksoverheid.nl.

 

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Wij hopen op een gezond en fijn campingseizoen!

Jorrit en Klazina Plantenga