Voorzieningen

Camping met gratis zwembad!

Recreatiecentrum Mounewetter beschikt over veel voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt op onderstaande iconen klikken om foto’s hiervan te bekijken.

Op de camping vindt u een recreatieruimte/kantine met bar en afhaalgelegenheid voor snacks. Alle kampeervelden zijn voorzien van stroom (10 amp.) en kabeltelevisie. Er zijn vier verharde camperplaatsen aanwezig, drie luxe Lodges, een Podge (trekkershut) en een Pipowagen voor de verhuur. De moderne en zeer schone douche- en wasgelegenheid bevindt zich op een centrale en toegankelijke plek. Verder vindt u op het terrein een nieuw Multi sportveld (voetbal, basketbal, tennis, hockey) en voor de jongere kinderen een speeltuin met diverse speeltoestellen. Gasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad naast de camping. Het recreatieteam zorgt voor een gevarieerd programma voor jong en oud. Tevens kunt u gebruik maken van het WiFi netwerk. Vraag bij de receptie naar de voorwaarden.

Boot- en kanoverhuur

Op de camping kunt u een motorboot huren voor maximaal 6 personen. Ook verhuren wij een aantal één- en tweepersoons kano’s. Deze kunt u per dag of dagdeel huren.
Direct naast de camping vindt u een aanlegsteiger. Zo kunt u bijvoorbeeld een deel van de Elfstedenroute per kano of boot afleggen!


Speeltuin

Voor de jongere kinderen is er een speeltuin met diverse speeltoestellen.

 


Ontmoetingsplek

Gebouwd in 2015! Een ontmoetingsplek voor jong en oud: om even bij te praten, recreatieactiviteiten te doen en nog veel meer momenten van ontmoeten te realiseren!


Verhuur

Vanaf mei 2015 verhuren wij drie Lodges op de camping en sinds kort ook een Podge (trekkershut) en een Pipowagen.Voor meer informatie kijk bij  Verhuur.


Camperplaatsen

Op de camping zijn vier verharde camperplaatsen voorzien van elektriciteit en kabeltelevisie.


Kantine

Hier kunt u terecht voor o.a. een kopje koffie, ijs of snacks. De kantine wordt tevens gebruikt als recreatieruimte.


Kindvriendelijke faciliteiten

In het hoogseizoen (+ met Hemelvaart en Pinksteren) is er een uitgebreid recreatieprogramma. Dit wordt verzorgd door een professioneel en enthousiast recreatieteam.

Op de camping is een speeltuin, een groot voetbalveld en een Multi sportveld (tennis, basketbal, hockey, voetbal).

Jonge gezinnen kunnen gebruik maken van de babyroom en de familiedouche.

Waterpark Mounewetter heeft een apart peuterbad met zeer kindvriendelijke voorzieningen.Toiletruimte minder validen

Voor minder valide gasten hebben wij een ruime toilet- en douchegelegenheid.


Wasmachine

In het toiletgebouw staat een wasmachine, droger en een centrifuge, waarvan u tegen betaling gebruik kunt maken.


Douches

Ons modern sanitair gebouw heeft meerdere douches en één ruime familiedouche. Voor het douchen gebruikt u 50 eurocent munten. De familiedouche werkt op 1 euro munten.


Animatie

In het hoogseizoen (+ Hemelvaart en Pinksteren) is er een uitgebreid recreatieprogramma voor groot en klein. Dit wordt verzorgd door een enthousiast en  professioneel recreatieteam.
Voor meer informatie kijk bij Programma.


Televisie

Op al onze kampeervelden kunt u gebruik maken van kabeltelevisie.


Multi sportveld

Ons multifunctionele sportveld is 33 bij 15 meter. Op dit veld vindt u twee grote doelen (voetbal), vier kleine doelen (hockey) en twee baskets. Ook is het sportveld geschikt voor volleybal en tennis!


Voetbalveld

Op dit supergrote voetbalveld kan naar hartelust worden gevoetbald en gespeeld! Ook vinden er regelmatig recreatieactiviteiten plaats op dit veld.


Wifi

Op onze camping kunt u tegen betaling, gebruik maken van het WiFi netwerk. Tickets hiervoor zijn te koop bij de receptie.


Zwembad

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het verwarmd openluchtzwembad direct naast de camping (open van 30 april tot 10 september). Het waterpark heeft: een peuter/kleuterbad, een waterspeeltuin, een bad met een diep (met duikplanken) en een ondiep gedeelte en een ligweide met speeltoestellen en airtrampoline. Het zwembad is al vier jaar gekozen als beste zwembad van de provincie Friesland! Het is vanaf de camping veilig te bereiken voor kinderen. De ingang is gelijk naast de centrale parkeerplaats.


Parkeerplaats

De camping heeft voor seizoen- en jaarplaatsgasten een eigen parkeerplaats op de camping of u kunt parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van de camping.

Op de toeristische kampeerplaatsen mag uw auto bij uw kampeermiddel worden geparkeerd. Wanneer u gebruik maakt van onze verhuuraccomodaties, kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van de camping.


Snackbar

Hier kunt u terecht voor het afhalen van diverse soorten snacks en ijs. U kunt deze ook nuttigen op ons terras.